• photo-1
  • photo-2
  • photo-3
  • photo-4

Voorstelling

Welkom op de vernieuwde website van de labradors Blacksugar

Onze kennel is gelegen te Lessines in BELGIE, dertig minuten ten zuidwesten van Brussel. Wij zijn in 1998 gestart, maar hadden  enkele jaren eerder reeds labradors. 
De labrador is een passie voor ons en we hebben deze website dan ook gemaakt in de hoop onze passie te kunnen delen, door onze honden hier voor te stellen. U kunt op deze website foto's, stambomen, tentoonstellingsresultaten enz... terugvinden. 
Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus  (officieel erkend door de FCI ). De ouders van al onze pups zijn vrij van dysplasie en van oogaandoeningen. Daarenboven zijn ze conform aan de rasstandard. We zijn lid van de Belgian Labrador Retriever Club  , van de Belgian Retriever Club , van de Labrador Retriever Club  (Engeland) en van de Midland Counties Labrador Retriever Club .
We hechten enorm veel belang aan het karakter van onze labradors en fokken daarom alleen met honden die evenwichtig van aard zijn . Daarom leven onze honden vrij met ons in huis en tuin. En de puppies groeien op in onze woonkamer.
De tevredenheid van onze klanten en de goede contacten die we met hen blijven onderhouden, alsook de erkenning van onze kennel buiten België (er wonen "Blacksugar's" in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Luxemburg, Denemarken, Polen, maar ook verder in Canada, Egypte, USA en Curaçao)zijn een grote bron van vreugde en van motivatie voor ons. 

Voor meer inlichtingen kunt U ons altijd contacteren.

FaLang translation system by Faboba